REVIEWS

Παρακολουθώ πολύ προσεχτικά τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται με παιδιά και εφήβους και τον βρίσκω ιδιοφυή
Δρ. Λίλια Βαλίτοβα, παιδαγωγός

Ο Κοσμάς και οι μαθητές του είναι το ήθος που λείπει από την Ελληνική κοινωνία. 
Διονύσης Δήμος, ραδιοφωνικός παραγωγός

Είναι ένας πολύ επιτυχημένος και πολύ ταλαντούχος πιανίστας. 
Ταμάρα Κονσταντίν, παιδαγωγός]

Είναι έντονα πιστός, δοτικός, υπομονετικός και συναισθηματικός. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή για το παιδί σας. 
Αλεξάντερ Γουίλσον, Δ/ντής

Είναι ένα μοναδικό ταλέντο διδασκαλίας. Η αγάπη του για τα παιδιά και τη μουσική τον έχει πάει σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.
Μ. Κοντέντου, Δντρια

Είναι γεννημένος να διδάσκει, να εμπνέει και να μεταδίδει αγάπη, φώς και γνώση στους γύρω του. Η διδασκαλία, η καθοδήγηση και η καλλιέργεια νηπίων, παιδιών και εφήβων είναι ταυτόχρονα το χόμπυ, το επάγγελμα, το λειτούργημα και η ίδια του η ζωή. 
Ευγενία Στασινοπούλου, Δντρια

Πιάνο παίζουν χιλιάδες, αλλά γεννημένοι δάσκαλοι είναι ελάχιστοι. Αυτό που έχετε δημιουργήσει κ. Λαπατά είναι ένα μουσικό θαύμα. Μας έχετε πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Σας ευχαριστούμε για όλα και κυρίως γιατί μας κάνετε και ονειρευόμαστε. 
Αντώνης Σκέλλας, Υπδντής

Ο κ. Λαπατάς διδάσκει ήθος, αγωγή, παιδεία, φιλοσοφία, και χαρίζει απλόχερα φώς, αγάπη, όνειρα, γέλιο, χαρά, ευτυχία, δικαιοσύνη, πίστη και αφοσίωση.
Νάνσυ Ντι Πρέ, Δντρια εκπαιδευτικού προσωπικού
 

Αυτό που τον διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό μουσικής είναι ότι 24 ώρες το 24 ωρο ονειρεύεται, οραματίζεται, σκέφτεται, σχεδιάζει, αναθεωρεί, βελτιώνει και δοκιμάζει πως θα μεταδώσει πιο τέλεια την αγάπη, το φώς, το όνειρο και τη δημιουργία στα παιδιά, και πως θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη ζωή τους. 
Γκρέτσεν Μινέμι, παιδαγωγός

Η ανιδιοτέλεια του είναι ασύγκριτη και η γενναιοδωρία του βαθιά. Είναι πάντα έτοιμος να δώσει τα πάντα, ενώ δεν ζητά τίποτα για αντάλλαγμα. 
Αλεξάντερ Γουίλσον, Δ/ντής

Είναι ένα μοναδικό άτομο με ευφυΐα, αγάπη, αγνότητα, απλότητα, δοτικότητα και βαθύ επίπεδο νοημοσύνης, που λόγω της εξαιρετικά ταπεινής, συνεσταλμένης και ήπιας φύσης του, προτιμά να κρύβει από τους πολλούς. 
Ευγενία Στασινοπούλου, Δντρια

Είναι εργατικός, ευφυής, ενθουσιώδης, διακριτικός, εξαιρετικά ευέλικτος και πάντα ανοιχτός για νέες ιδέες και επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Είναι πιστός, εργατικός, ταλαντούχος και δίκαιος με αυθεντική και αδιαπραγμάτευτη αγάπη και αφοσίωση στα παιδιά, τη μουσική και την εκπαίδευση. 
Ιωάννης Χριστόφιλος, δντής

Έχει φυσικό ταλέντο στη διδασκαλία. Αγκαλιάζει παιδιά και έφηβους με αδιαπραγμάτευτη αγάπη, πάθος και πίστη. Η ζωή του είναι συνυφασμένη με τη διδασκαλία, την καθοδήγηση και τη φροντίδα.
Αλεξάντερ Γουίλσον, Δ/ντής

Έχει εξαιρετικές ικανότητες διδασκαλίας και επικοινωνίας και έχει μια μεγάλη άνεση στη διδασκαλία σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Είναι εξαιρετικά ευέλικτος προσαρμοστικός, αξιόπιστος, ενθουσιώδης, θετικός και πολύ δημιουργικός. Είναι ευγενής και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και πάντα εμπνέει την ομαδική δουλειά. 
Γιάννα Τζανουκάκη, ψυχολόγος

Έχει βαθειά μουσική κατάρτιση, ταλέντο, προσωπικότητα και αστείρευτη ενέργεια. καθημερινά εκπλήσει με τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας που πηγάζουν από την απόλυτη αγάπη και αφοσίωση στη μουσική και στα παιδιά. 
Ιωάννης Ανδριανόπουλος, εκπαιδευτικός

Με την δύναμη, την ανθεκτικότητα και την αντοχή του ξεπερνάει κάθε εμπόδιο, ενώ με την καθαρή και αγνή του καρδιά χαρίζει απλόχερα αγάπη, ευγένεια, ήθος, χαρά, σοφία και εμπειρίες σε όσους έχουν την τύχη να είναι δίπλα του. 
Χρίστος Παπαγεωργίου, εκπαιδευτικός

Είναι ένας βαθιά καταρτισμένος παιδαγωγός που εμπνέει και οδηγεί τους μαθητές του να συλλάβουν την πραγματική ουσία της διδασκαλίας: τη βιωματική προσέγγιση της εκπαίδευσης και αναγωγή της σε μια ανώτερη μορφή τέχνης. 
Μάρκος Αλεξίου

Έχει πολύ ισχυρά μουσικά θεμέλια, ταλέντο, απόλυτη αγάπη και αφοσίωση στη μουσική, εκπληκτική μεταδοτικότητα επικοινωνία και άνεση με τα παιδιά, τους νέους και ώριμους φοιτητές. 
Δανάη Καρά

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΟΝΕΩΝ/ΜΑΘΗΤΩΝ

Είστε υπέροχος, ταλαντούχος, γενναιόδωρος και αγαπημένος! Είστε ένα δώρο που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια. Είμαι ευλογημένη και υπερήφανη που σας έχω στη ζωή μου.
Νάνσυ Ντέπιου

Η λέξη ευχαριστώ είναι πολύ λίγη για ένα τόσο αξιοθαύμαστο δάσκαλο και άνθρωπο όπως εσείς. Απλά τη χρησιμοποιώ γιατί δεν υπάρχει κάποια μεγαλύτερη και δυνατότερη που να ειναι αντάξια αυτών που κάνετε για τα παιδιά μας.
Μάχη Σαλιακα

Ευχαριστούμε για την αγάπη την πίστη την στήριξη και την αφοσίωση στα παιδιά μας τα οποία σας λατρεύουν. 
Ευτυχία Γιαννόπουλου

Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αν και γνωρίζω ότι είναι πολύ φτωχό σε σχέση με αυτά που κάνετε για τα παιδιά μας. 
Πόπη Κωνσταντίνου

Είναι μακράν ο καλύτερος δάσκαλος που είχα ποτέ. Πάντα γεμάτος έμπνευση και ενθάρρυνση, πάντα βγάζει το καλύτερο μου εαυτό, τόσο μουσικά, όσο και σε κάθε πτυχή της ζωής μου. Πάντα δίπλα μου, να μου μεταδίδει ανιδιοτελώς την αγάπη, το πάθος, τον ενθουσιασμό, το χρόνο, την ενέργεια και τις γνώσεις του. 
Δέσποινα Αγγελίδου

Είστε παράδειγμα για όλους τους δασκάλους, εκπαιδευτικούς, προπονητές και γονείς. Δίνετε αγάπη και παίρνετε αγάπη από τα παιδιά μας. Το μάθημα σας εκτός από νότες είναι μάθημα γέλιου, χαράς και ευτυχίας. Σας είμαστε ευγνώμονες. 
Μέλοντι Σιόλα

Χαρισματικός δάσκαλος που μεταδίδει στο μέγιστο την αγάπη, το φώς, το όνειρο, το όραμα, τις ιδέες και τα υψηλότερα ιδανικά της μουσικής έκφρασης και προωθεί απαράμιλλο ήθος, αγωγή, παιδεία και πολιτισμό. 
Κατερίνα Δέδε

Πρακτικός και ιδεαλιστής. Ένας αληθινός καλλιτέχνης, ένας ταλαντούχος μουσικός και ένας χαρισματικός δάσκαλος και άνθρωπος. 
Διονυσία Αγγελοπούλου

Ένας εκπληκτικός δάσκαλος, μέντορας και φίλος με σπάνια αφοσίωση και ακεραιότητα τόσο στη μουσική όσο και στη ζωή. 
Μαρία Αναγνωστοπούλου

Το σπάνιο πάθος του για τη μουσική δημιουργία και διδασκαλία εμπνέει ακόμα και το πιο αδύναμο μαθητή και τον οδηγεί να επιτύχει πράγματα που κανείς άλλος δεν πιστεύει ότι θα ήταν δυνατό. Είμαστε απίστευτα τυχεροί που τον έχουμε. 
Ευαγγελία Αντωνίου

Είναι ένας λαμπρός παιδαγωγός. Έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα να αντιμετωπίζει κάθε είδους προβλήματα χωρίς να καταφεύγει σε παλιομοδιτικες και στερεότυπες μεθόδους. Ο τρόπος που αγαπάει υποστηρίζει και αφοσιώνεται σε κάθε μαθητή του ξεχωριστά είναι μοναδικός. 
Μαρία Βλάχου

Κατέχει μια αξιοσημείωτη αφοσίωση, ευφυΐα, ειλικρίνεια, ήθος, καλλιτεχνική και επαγγελματική ακεραιότητα. Είναι επικοινωνιακός, ενθουσιώδης, με αγωγή, παιδεία και ήθος του υψηλότερου επιπέδου. 
Σοφία Γαβαλά

Εξαιρετικά ταλαντούχος πιανίστας και χαρισματικός δάσκαλος με κατανόηση, ευαισθησία, ζεστασιά, αίσθηση του χιούμορ, και ειλικρινή αισθήματα. 
Ελένη Βασιλοπούλου

Είναι εξαιρετικός στο να παρακινεί παιδιά, εφήβους και ενήλικες με προκλήσεις και κίνητρα που εμπνέουν, ενεργοποιούν, κινητοποιούν και αναπτυσουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους σε ενα περιβαλλον ήθους, αγαπης φροντιδας ασφαλειας δικαιοσυνης και δημιουργικότητας. 
Στυλιανή Γουβανέλη

Προσπαθεί καθημερινά να εμπνέυσει στους μαθητές του εκτίμηση, αγάπη και πάθος για κάθε καλή μουσική μουσική. Βοηθά και υποστηρίζει όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από το ταλέντο ή το βαθμό της μουσικότητας τους, για να συνδεσει τις ποιότητες της μουσικής και να τις ενσωματωσει στη ζωη τους. 
Ειρήνη Δασκαλάκη

Αξίζει μόνο επιτυχίες, όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για το ήθος του σαν παιδαγωγός και σαν άνθρωπος. 
Πέτρος Ρίστας

Είστε χαρισματικός και κατακπληκτικός δάσκαλος. Τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που σας έχουν. 
Παντελής Ανδρόνικος

Πόσο απίστευτα τυχερό είναι το παιδί μου που βρέθηκες στη ζωή της. 
Ζαχαρούλα Αντάρτη

Είστε εκπληκτικός και μοναδικός δάσκαλος.
Πόπη Κωνσταντίνου

Είμαστε απίστευτα τυχεροί γιατί έχουμε ένα δάσκαλο που εμπνέει με πάθος αγάπη και δημιουργία στα παιδιά μας.
Αντωνία Σαρτζετάκη

Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Ευχαριστώ για οσα κάνετε για τα παιδιά μας. Είμαι συγκινημένη, ευχαριστώ που υπάρχετε.
Δέσποινα Καραμαλεγκου

Πόσο τυχερό είναι το παιδί μου που έχει ένα τόσο υπέροχο άνθρωπο στη ζωή του
Μαρία Ξαγοράρη

Είστε κατaπληκτικός δάσκαλος και καταπληκτικός άνθρωπος.
Λίνα Αποστολοπούλου

Είναι ευλογία για το σχολείο μας να έχουμε ένα τέτοιο δάσκαλο και άνθρωπο.
Λία Χριστοπούλου

Είστε τόσο ποιητικος, τόσο συναισθηματικός, τόσο ρομαντικός, τόσο υπέροχος ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Τα παιδιά μας σας λατρεύουν!
Νατάσα Κακάση

Τα αποθέματα αντοχής και υπομονής του με τα παιδιά είναι πρωτοφανή. 
Λεωνίδας Λύρας

​Φωτισμένος δάσκαλος.
Κλειώ Τσαντοπούλου

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΊΑΣ

Ο κ. Λαπατάς είναι κάτι πολύ περισσότερο από πιανίστας, συνθέτης, ή και τα δύο.
Η γενικότερη μουσικότητα του είναι εκπληκτική.

Δρ. Όλγα Ζούκοβα

Το παίξιμό του είναι πραγματικά αριστοτεχνικό.
Αποκαλύπτει μια ζωή μελέτης αγάπης και αφοσίωσης στη μουσική.

Ντέιβιντ Σκόφιλντ

Έχει ένα εξαιρετικό, εκφραστικό και ποιητικό βάθος και μια συνολική εκπληκτική μουσική ερμηνεία.
Ερικα Τρέντ

Oι ερμηνείες του κυμαίνονται από αισθησιακές, λυρικές και συναισθηματικές μέχρι δυναμικές, έντονες και καθηλωτικές.
Έρικ Ταουαστέρνα

Η ποιότητα του ήχου που παράγει είναι αδιανόητη. Νάντια Ισμαήλ

Η μουσική σας είναι βάλσαμο στην ψυχή.
Δάφνη Στάθη

Είναι ένας λαμπρός πιανίστας.
Κέυνα Ουίλκινς