ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΟΝΕΩΝ/ΜΑΘΗΤΩΝ

Είναι μακράν ο καλύτερος δάσκαλος που είχα ποτέ. Πάντα γεμάτος έμπνευση και ενθάρρυνση, πάντα βγάζει το καλύτερο μου εαυτό, τόσο μουσικά, όσο και σε κάθε πτυχή της ζωής μου. Πάντα δίπλα μου, να μου μεταδίδει ανιδιοτελώς την αγάπη, το πάθος, τον ενθουσιασμό, το χρόνο, την ενέργεια και τις γνώσεις του.
[Δέσποινα Αγγελίδου]

Χαρισματικός δάσκαλος που μεταδίδει στο μέγιστο την αγάπη, το φώς, το όνειρο, το όραμα, τις ιδέες και τα υψηλότερα ιδανικά της μουσικής έκφρασης, και προωθεί απαράμιλλο ήθος, αγωγή, παιδεία και πολιτισμό.
[Κατερίνα Δέδε]

Πρακτικός και ιδεαλιστής. Ένας αληθινός καλλιτέχνης, ένας ταλαντούχος μουσικός και ένας χαρισματικός δάσκαλος και άνθρωπος.
[Διονυσία Αγγελοπούλου]

Ένας εκπληκτικός δάσκαλος, μέντορας και φίλος με σπάνια αφοσίωση και ακεραιότητα τόσο στη μουσική όσο και στη ζωή.
[Μαρία Αναγνωστοπούλου]

Το σπάνιο πάθος του για τη μουσική δημιουργία και διδασκαλία εμπνέει ακόμα και το πιο αδύναμο μαθητή και τον οδηγεί να επιτύχει πράγματα που κανείς άλλος δεν πιστεύει ότι θα ήταν δυνατό. Είμαστε απίστευτα τυχεροί που τον έχουμε. [Ευαγγελία Αντωνίου]

Είναι ένας λαμπρός παιδαγωγός. Έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα να αντιμετωπίζει κάθε είδους προβλήματα χωρίς να καταφεύγει σε παλιομοδιτικες και στερεότυπες μεθόδους. Ο τρόπος που αγαπάει υποστηρίζει και αφοσιώνεται σε κάθε μαθητή του ξεχωριστά είναι μοναδικός.
[Μαρία Βλάχου]

Κατέχει μια αξιοσημείωτη αφοσίωση, ευφυΐα, ειλικρίνεια, ήθος, καλλιτεχνική και επαγγελματική ακεραιότητα. Είναι επικοινωνιακός, ενθουσιώδης, με αγωγή, παιδεία και ήθος του υψηλότερου επιπέδου.
[Σοφία Γαβαλά]

Εξαιρετικά ταλαντούχος πιανίστας και χαρισματικός δάσκαλος με κατανόηση, ευαισθησία, ζεστασιά, αίσθηση του χιούμορ, και ειλικρινή αισθήματα.
[Ελένη Βασιλοπούλου]

Είναι εξαιρετικός στο να παρακινεί παιδιά, εφήβους και ενήλικες με προκλήσεις και κίνητρα που εμπνέουν, ενεργοποιούν, κινητοποιούν, και αναπτυσουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους σε ενα περιβαλλον ήθους, αγαπης φροντιδας ασφαλειας δικαιοσυνης και δημιουργικότητας.
[Στυλιανή Γουβανέλη]

Προσπαθεί καθημερινά να εμπνέυσει στους μαθητές του εκτίμηση, αγάπη και πάθος για κάθε καλή μουσική μουσική κάθε είδους, ύφους και την περίοδου. Βοηθά και υποστηρίζει όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από το ταλέντο ή το βαθμό της μουσικότητας τους, για να συνδεσει τις ποιότητες της μουσικής και να τις ενσωματωσει στη ζωη τους.
[Ειρήνη Δασκαλάκη]

Είστε χαρισματικός και κατακπληκτικός δάσκαλος. Τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που σας έχουν.
[Παντελής Ανδρόνικος]

Είναι τόσο τυχερά τα παιδιά μας που έχουν ένα τόσο υπέροχο δάσκαλο και μοναδικό άνθρωπο.
[Αναστάσιος Ραχήλης]

Μακάρι τα παιδιά μας να πάρουν έστω και λίγο από τον υπέροχο χαρακτήρα σας. [Μάχη Σαλιακα]

Είμαστε απίστευτα τυχεροί γιατί έχουμε ένα δάσκαλο που εμπνέει με πάθος αγάπη και δημιουργία στα παιδιά μας.
[Αντωνία Σαρτζετακη]

Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Ευχαριστώ για οσα κάνετε για τα παιδιά μας. Είμαι συγκινημένη, ευχαριστώ που υπάρχετε.
[Δέσποινα Καραμαλεγκου]

Πόσο τυχερό είναι το παιδί μου που έχει ένα τόσο πέροχο άνθρωπο στη ζωή του. [Μαρία Ξαγοράρη]

Είστε κατππληκτικός δάσκαλος και καταπληκτικός άνθρωπος.
[Λίνα Αποστολοπούλου]

Είναι ευλογία για το σχολείο μας να έχουμε ένα τέτοιο δάσκαλο και άνθρωπο.
[Λία Χριστοπούλου]

Είστε τόσο ποιητικος, τόσο συναισθηματικός, τόσο ρομαντικός, τόσο υπέροχος ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Τα παιδιά μας σας λατρεύουν!
[Νατάσα Κακάση]

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΟΛΙΣΤ/ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ

Νομίζω πως είναι μια μουσική ιδυιοφυία.
[Δρ. Λίλια Βαλίτοβα, Ωδείο Μόσχας]

Είναι ένας πολύ επιτυχημένος και πολύ ταλαντούχος πιανίστας.
[Ταμάρα Κονσταντίν, Ειδικό Μουσικό Σχολείο για Προικισμένα Παιδιά]

Είναι ένα μοναδικό ταλέντο διδασκαλίας που δεν περιορίζεται στα όρια της Ελλάδος. Η αγάπη του για τα παιδιά και τη μουσική τον έχει πάει σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.
[Μερώπη Κοντέντου]

Πιάνο παίζουν χιλιάδες, αλλά γεννημένοι δάσκαλοι είναι ελάχιστοι. Αυτό που έχετε δημιουργήσει κ. Λαπατά είναι ένα μουσικό θαύμα. Μας έχετε πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Σας ευχαριστούμε για όλα και κυρίως γιατί μας κάνετε και ονειρευόμαστε. [Αντώνης Σκέλλας]

Έχει πολύ ισχυρά μουσικά θεμέλια, ταλέντο, απόλυτη αγάπη και αφοσίωση στη μουσική, και επίσης έχει εκπληκτική μεταδοτικότητα επικοινωνία και άνεση με τα παιδιά, τους νέους και ώριμους φοιτητές.
[Δανάη Καρά]

Αυτό που τον διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό μουσικής είναι ότι 24 ώρες το 24 ωρο ονειρεύεται, οραματίζεται, σκέφτεται, σχεδιάζει, αναθεωρεί, βελτιώνει και δοκιμάζει πως θα μεταδώσει πιο τέλεια την αγάπη, το φώς, το όνειρο και τη δημιουργία στα παιδιά, και πως θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη ζωή τους. [Gretchen Minemi]

Είναι εργατικός, ευφυής, και πλήρως ενθουσιώδης. Είναι διακριτικός, εξαιρετικά ευέλικτος και πάντα ανοιχτός για νέες ιδέες και επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Είναι πιστός, εργατικός, ταλαντούχος και δίκαιος. Συνολικά, το εκπαιδευτικό και εργασιακό του υπόβαθρο δείχνει μια αυθεντική και αδιαπραγμάτευτη αγάπη και αφοσίωση στα παιδιά, τη μουσική και την εκπαίδευση.
[Ιωάννης Χριστόφιλος]

Έχει εξαιρετικές ικανότητες διδασκαλίας και επικοινωνίας και έχει μια μεγάλη άνεση στη διδασκαλία σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες Είναι εξαιρετικά ευέλικτος προσαρμοστικός, αξιόπιστος, ενθουσιώδης, θετικός και πολύ δημιουργικός. Είναι ευγενής και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και πάντα εμπνέει την ομαδική δουλειά. [Γιάννα Τζανουκάκη]

Έχει βαθειά μουσική κατάρτιση, ταλέντο, προσωπικότητα και αστείρευτη ενέργεια. καθημερινά εκπλήσει με τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας που πηγάζουν από την απόλυτη αγάπη και αφοσίωση στη μουσική και στα παιδιά.
[Ιωάννης Ανδριανόπουλος]

Είναι ένας βαθιά καταρτισμένος παιδαγωγός που εμπνέει και οδηγεί τους μαθητές του να συλλάβουν την πραγματική ουσία της διδασκαλίας: τη βιωματική προσέγγιση της εκπαίδευσης και αναγωγή της σε μια ανώτερη μορφή τέχνης.
[Μάρκος Αλεξίου]

Αξίζει μόνο επιτυχίες, όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για το ήθος του σαν παιδαγωγός και σαν άνθρωπος.
[Πέτρος Ρίστας]

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΊΑΣ

Όλοι έχουμε δέκα δάχτυλα, αλλά στην περίπτωση του κ Λαπατά, κάθε ένα από τα δάχτυλά του είναι ένας διαφορετικός πιανίστας, σχολή, ηχόχρωμα, δυναμική, συναίσθημα, συγκίνηση, είναι μια διαφορετική ιστορία, ένας διαφορετικός κόσμος! Ο κ. Λαπατάς είναι κάτι πολύ περισσότερο από πιανίστας, συνθέτης, ή και τα δύο. Η γενικότερη μουσικότητα του είναι εκπληκτική.
[Δρ. Όλγα Ζούκοβα] 

Το παίξιμό του είναι πραγματικά αριστοτεχνικό. Αποκαλύπτει μια ζωή μελέτης αγάπης και αφοσίωσης στη μουσική.
[Ντέιβιντ Σκόφιλντ, Δντής δισκογραφικής]

Έχει ένα εξαιρετικό, εκφραστικό και ποιητικό βάθος και μια συνολική εκπληκτική μουσική.
[ERIKA TRENT]

Oι ερμηνείες του κυμαίνονται από αισθησιακές, λυρικές και συναισθηματικές μέχρι δυναμικές, έντονες και καθηλωτικές.
[ERIK TAWASTJERNA]

Εκλεκτική, καλλιτεχνική, σκούρα μυστηριώδης και δαιμονική.
[Extra Terrestrial]

Μυστικιστική, μαγική και υπνωτική. Απόλυτα απογειωτική.
[Psychedelic Visions]

Μελλίρυτη, απλή και υπνωτική, δεν μπορείς παρά να παραδοθείς στη μαγεία της. [Flight]

Μελωδική και ανυψωτική, με απεριόριστα αποθέματα συγκίνησης.
[Romanos Resort]

Το πιο πνευματικό και προκλητικό avant-garde σάουντρακ που έχω ακούσει μετά το The Cell.
[Paranoia]

Απίστευτα βαθιά, πλούσια, ρεαλιστική, όμορφη και αυθεντική.
[City of Robots]

Ένα ορχηστρικό χαλί τέτοιας εκστατικής απελευθέρωσης και μεγέθους που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από Τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.
[In The Tunnel]

Φωτεινή, ζοφερή, σκοτεινή, απομακρυσμένη, ονειρική, κρύα, μουσική… ένα συμπυκνωμένο ηλεκτρονικό τοπίο, ουράνιας, ηχητικής ομορφιάς.
[The Planets]

Εξωτική λάμψη, σαγηνευτική ομίχλη, στιγμές ευφορίας και μελαγχολίας που αναμειγνύονται με εκστατικές καταστάσεις κάθαρσης.
[Transport]

Advertisements